Zahvalnice našim profesorima za doprinos razvoju međunarodne saradnje između Srbije i Rusije

Gostujuće predavanja na predmetu Marketing
24/05/2017
Dvanaesta generacija studenata na prvom predavanju
02/10/2017

Dve delegacije profesora iz Ruske Federacije su posetile Fakultet za poslovne studije i pravo i Fakultet za informacione tehnologije i inženjerstvo.
U srdačnom susretu sa profesorima sa Belgorodskog državnog tehnološkog univerziteta Šuhov i Sanktpeterburškog državnog agrarnog univerziteta, razmenjene su ideje i definisani su zajednički ciljevi u saradnji naših institucija u predstojećoj školskoj 2017/2018 godini.
Prof. Viktorija Rjapuhina, direktorka Srpskog resursnog centra u RF, je u ime čitave delegacije, uručila našim profesorima zahvalnice za veliki doprinos u razvoju međunarodne saradnje između Rusije i Srbije.
Zahvalnice su primili predsednik Integrisanog obrazovnog sistema za društvene i prirodne nauke, emeritus prof. dr Života Radosavljević, prof. dr Milan Radosavljević, dekan Fakulteta za poslovne studije i pravo, prof. dr Maja Anđelković, dekanka Fakulteta za informacione tehnologije i inženjerstvo i profesorka ruskog jezika Vladana Lilić.
Ovaj radni susret je završen uz osmehe, lepo raspoloženje i nove planove za dalje širenje srpsko-ruske naučne, obrazovne i kulturne saradnje.
Спасибо и до новых встреч!