Svečana dodela diploma 23. novembar 2019.
25/11/2019
Predavanje IT eksperta iz Norveške Per Thorsheim: “A šta ako bih ja mogao da budem…Ti?”
05/12/2019

Upoznajte košarkaške legende, naučite novu veštinu, volontirajte i osvojite 20 bodova! Dajte koš pre početka utakmice!

Pozivamo vas da učestvujete na 12. memorijalnom košarkaškom turniru veterana “Dragiša Šarić” u Beogradu, da volontirate i osvojite 20 bodova za predispitnu obavezu “Seminarski rad” na predmetima Elektronsko poslovanje (i e-vlada)/E – uprava i Informacione tehnologije.

Obaveštavamo studente IV godine osnovnih akademskih studija studijskih programa OAS Pravo, OAS Poslovna ekonomija, OAS Menadžment, OAS Informacioni sistemi i OAS Inženjerski menadžment i studente I godine osnovnih akademskih studija studijskih programa OAS Informacioni sistemi i OAS Inženjerski menadžment, da će se 28, 29. i 30. novemba 2019. u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, Košarkaškog saveza Beograda i Svetske organizacije košarkaških veterana FIMBA, održati veliki košarkaški turnir košarkaških veterana u Beogadu na kome se očekuje oko 60 ekipa koje će odigrati oko 70 utakmica u 6 košarkaških dvorana.

Drugu godinu za redom organizatori ovog takmičenja su omogućili novi sistem vođenja zapisnika – elektronsko vođenje zapisnika, preko tableta. Evo zgodne prilike da se i naši studenti upoznaju sa primenom informacionih tehnologija u jednom od najdinamičnijih sportova današnjice, ali i upoznaju sa košarkaškim legendama u muškoj i ženskoj konkurenciji kroz volontiranje na ovom turniru, kao i da zarade 20 bodova za predispitnu obavezu “Seminarski rad” na predmetima Elektronsko poslovanje (i e-vlada)/E – uprava i Informacione tehnologije.

Za potrebe ovog takmičenja predstavnici Evrolige iz Španije će doći u četvrtak, 28. novembra 2018. godine u dvoranu Vizura u Cara Dušana 105 i obučiti ekipu za elektronsko vođenje zapisnika. Ova aktivnost će trajati oko 2 sata.

Prvih 25 studenata četvrte godine studijskih programa OAS Pravo, OAS Poslovna ekonomija, OAS Menadžment, OAS Informacioni sistemi i OAS Inženjerski menadžment i prve godine studijskih programa OAS Informacioni sistemi i OAS Inženjerski menadžment koji pošalju prijave na [email protected] i [email protected] biće pozvano na obuku za elektornsko vođenje zapisnika i volontiranje 29. i 30. novembra 2019. godine. Tokom trajanja turnira obezbeđen je ručak za sve volontere.

Raspored će biti napravljen tako da se ne dežura ceo dan, a najviše utakmica se igra u petak, dok su u subotu predviđeni polufinalni i finalni mečeni.

Pored 20 bodova za predispitnu obavezu “Seminarski rad” na predmetima Elektronsko poslovanje (i e-vlada)/E – uprava i Informacione tehnologije učesnici – volonteri će dobiti i Sertifikat o volontiranju na ovom velikom turniru košarkaških veterana, kao i majicu turnira Dragiša Šarić 2019.

Takođe, ne propustite da prisustvujete i finalnim utakmicama koje će početi posle ručka u subotu, 30. novembra 2019. godine, jer će biti prisutno peko 200 košarkaša i košarkašica, a najveća atrakcija će biti preostalih 7 živih košarkaša koji su 1963. godine na svetskom prvenstvu u Rio de Žaneiru osvojili prvu medalju (srebrnu). Ekipu predvode legende jugoslovanske košarke Ivo Daneu i Josip Djerdja.