Upoznajte košarkaške legende
26/11/2019
Sedma naučna konferencija „STRADANJE SRBA, JEVREJA, ROMA I OSTALIH NA TERITORIJI BIVŠE JUGOSLAVIJE”
21/01/2020

Predavanje IT eksperta iz Norveške Per Thorsheim: “A šta ako bih ja mogao da budem…Ti?”

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na predavanje u organizaciji Udruženja ISACA Beograd: “A šta ako bih ja mogao da budem…Ti?” koje će se održati 06.12.2019. godine u Beogradu sa početkom u 18:00 časova na lokaciji: Fakultet za informacione tehnologije i inženjerstvo, Beograd, Jurija Gagarina 149a (TC Piramida).

Predavač – Per Thorsheim

Per je nezavisni savetnik za bezbednost iz Bergena, Norveška. On ima više od 20 godina iskustva u informacionim tehnologijma i informacionoj bezbednosti, u PwC i nekim od najvećih kompanija u Norveškoj. Za svoj rad dobio je nagradu Komandant norveških sajber jedinica “Commanders Coin”, kao i nagradu od Google-a i Facebook-a za doprinos globalnom usvajanju enkripcije elektronske pošte. 2010. godine pokrenuo je PasswordsCon, prvu i jedinu konferenciju o lozinkama i digitalnoj autentifikaciji. Poseduje CISA, CISM i CISSP-ISSAP sertifikate.

O predavanju

Naši digitalni životi se danas nalaze unutar naših mobilnih telefona, ali veoma malo ljudi shvata koliko je jednostavno da neko drugi postane Ti kroz različite načine „kidnapovanja“ mobilnih uređaja. Ovo predavanje ima za cilj upoznavanje s rizicima krađe i zloupotrebe našeg identiteta kojima smo izloženi u digitalnom svetu. Predavanje će predstaviti različite načine napada i njihove potencijalne posledice iz društvene i finansijske perspektive.

Prisustvo predavanju je slobodno, bez plaćanja kotizacije, tako da je dovoljno da svoje prisustvo potvrdite popunjavanjem forme za prijavu: 

PRIJAVA

Predavanje će biti na engleskom jeziku.

Vidimo se!

Napomena: Svi vlasnici ISACA sertifikata svojim učešćem ostvariće pravo na 2 CPE boda.