Praktična nastava u okviru predmeta Francuski jezik
29/12/2016
Nacionalni naučni skup na našim fakultetima
19/01/2017

Praktičan čas u „Američkom kutku“

Petak 23. decembar 2016.godine  je bio dan za druženje naših studenata i profesora u „Američkom kutku“ u Doma omladine u Beogradu.

Studenti naših Fakulteta za poslovne studije i pravo i Fakulteta za strateški i operativni menadžment su bili deo tamošnje tople i radne atmosfere. Ovo je bila odlična prilika da se studenti upoznaju sa aktivnostima koje „Američki kutak“ nudi gostima i članovima kluba. Takođe, to je bila prilika da se studenti učlane u biblioteku. Na istom mestu moguće je kao član biblioteke, pozajmiti knjigu, pročitati najnovija izdanja dnevnih novina kao i ostale popularne i stručne štampe, kao i iskoristiti pogodnosti savremenih tehnologija, poput interneta za pregled najnovijih vesti iz svih oblasti kulture, obrazovanja, sporta i ostalog.

U okviru biblioteke je odeljak sa literaturom iz oblasti gramatike, kao i sa rečnicima i radnim sveskama što našim studentima može biti od velike pomoći prilikom spremanja seminarskih radova, završnih kolokvijuma ili ispita na fakultetu.

Poseta je održana prema planu nastave iz predmeta Engleski jezik 2 i 4, a u okviru stručne prakse.

Nakon završene posete, domaćinu je uručena zahvalnica naših fakulteta na gostoprimstvu i širom otvorenim vratima za buduće posete studenata.