Gostujuće predavanje – Visokotehnološki kriminal u Republici Srbiji
15/04/2016
Primena novih tehnologija u menadžmentu i ekonomiji ANTiM 2016
18/04/2016

Naši studenti u poseti Aerodromu „Nikola Tesla“, Beograd

Dana 15.04.2016. Aerodrom „Nikola Tesla“, Beograd, organizovao je prijem studenata sa Fakulteta za poslovne studije i pravo i Fakulteta za strateški i operativni menadžment Univerziteta „Union – Nikola Tesla“, Beograd.

Dobrodošlicu našim studentima poželeo je Raša Ristivojević, izvršni direktor, kao i Ana Stojanović, iz delatnosti pravnih poslova, koja je bila naš domaćin-pratilac.

Studentima se obratio i zamenik direktora Odseka za investije i razvoj Marko Marković koji je predstavio neke od projekata koji su značajni za rast i razvoj Aerodroma, kao što su: fingerski hodnici, platforme za odleđivanje, rekonstrukcija toplovoda i sl. Nataša Vušković iz Odseka za ljudske resurse naglasila je značaj obuke, u ovakvoj vrsti kompanija, i navela da se služba za ljudske resurse reorganizuje u skladu zahtevima posla.

Vladimir Slović iz Odseka za održavanje tehnološke opreme, vozila i manevarskih površina objasnio je zašto je važno poštovati procedure u radu, naročito je istakao njihov značaj za bezbednost i zaštitu zaposlenih i korisnika usluga. Vekomir Petrović, iz Odseka za reklamacije koji na Aerodromu radi 30 godina, veoma detaljno je objasnio aerodromske procedure koje važe u celom svetu, koje moraju da poštuju svi zaposleni i korisnici usluga u cilju održavanja kvaliteta istih i celokupne bezbednosti. Poštujući ove procedure Aerodrom „Nikola Tesla“, Beograd, se svrstao u jednu od retkih srpskih a svetskih kompanija.

Nakon veoma interesantne prezetnacije studenti su obišli zgradu Aerodroma.

Zahvaljujemo se Aerodromu „Nikola Tesla“, Beograd, na srdačnom prijemu i spremnosti da prenesu svoje iskustvo našim studentima.

Galerija fotografija