GOSTUJUĆE MOTIVACIONO PREDAVANJE – NATAŠA KOVAČEVIĆ , 08.11.2017.

Integrisani obrazovni sistem za društvene i prirodne nauke dobio prestižno priznanje – Zelenu zastavu „Eko Škola i Fakulteta“
24/10/2017
FSOM na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava
27/10/2017

“Moje ime je Nataša Kovačević i odmalena sam se zaljubila u košarku. Sa devetnaest godina bila sam ponosni član svih mlađih selekcija nacionalnog tima Srbije, i trebala sam da igram svoju prvu evroligašku sezonu sa ekipom UNI Gyor. Nisam ni slutila da život ima druge planove za mene. Nakon nesreće koju sam preživela otkrila sam da uprkos svim teškoćama moja snaga je tamo gde je i uvek bila, u podršci ljudi koji stoje uz mene. Shvatila sam da je sve ostalo isto samo su se neka pravila igre zvane život promenila, i postavila sam pred sebe novi cilj a to je da pokušam da pružim pomoć mladim ljudima u vremenima njihovih izazova. Nadam se da ću sa Vašom pomoći uspeti da, još jedanput, nadmašim sva očekivanja i da ćemo uspeti da dokažemo da smo jaki samo onda kada smo ujedinjeni.”

Pozivamo vas da prisustvujete predavanju Nataše Kovačević, naše proslavljene košarkašice, koja će ispred Fondacije Nataša Kovačević, 08.11.2017. sa početkom u 12h, održati predavanje na Fakultetu za strateški i operativni menadžment i Fakultetu za poslovne studije i pravo. Za naše studente u centrima akreditovanim za DLS obezbeđen je prenos predavanja na daljinu.