FSOM na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava

GOSTUJUĆE MOTIVACIONO PREDAVANJE – NATAŠA KOVAČEVIĆ , 08.11.2017.
26/10/2017
Na sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava
31/10/2017

U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistočne Evrope centralno mesto krajem oktobra već decenijama pripada Međunarodnom Beogradskom sajmu knjiga, u okviru koga se održava i Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava. Ove godine, 62. put po redu ova najveća regionalna manifestacija posvećena knjizi otvorila je kapije Beogradskog sajma da bi ugostila na hiljade posetilaca, a Fakultet za strateški i operativni menadžment je prepoznao značaj ove manifestacije i potrudio se da se svim posetiocima predstavi u što boljem svetlu. Prestavili smo javnosti našu kvantitativno malu, ali po kvalitetu vrednu bibliografsku godinu koja je iza nas.

Sajam knjiga i naš štand su ove godine posetili su brojni prijatelji našeg Fakulteta, profesori, asistenti, studenti, brojni “slučajni” prolaznici, ali i naši učenici iz Srednje škole UŠĆE u Beogradu, kao i učenici iz akreditovanog odelenja ove škole u Trsteniku.

Sajam traje još 3 dana, pa vas pozivamo da nas obiđete u Hali 2, nivo B, Beogradskog sajma – jer samo obrazovana Srbija je uspešna Srbija!