Dvanaesta generacija studenata na prvom predavanju

Zahvalnice našim profesorima za doprinos razvoju međunarodne saradnje između Srbije i Rusije
21/07/2017
Gostujuće predavanje iz Toyote
12/10/2017

Poštovane koleginice i kolege, dobro došli !

Sa prvim jesenjim danima, nakon najdužeg školskog raspusta, za nekadašnje maturante a danas za akademske građane, brucoše – počinju sa radom fakulteti. Mi, zaposleni i okupljeni oko naših fakulteta, već prebrojavamo lepe godine iza nas, od one 2006. godine kada smo upisali prvu generaciju studenata i započeli izuzetno ozbiljnu i važnu misiju – da na kraju četvorogodišnjeg obrazovnog ciklusa ispred sebe vidimo obrazovane, samouverene i vredne ljude kojima smo preneli znanja i koji su spremni da se i privatno ali i profesionalno uključe u koštac za rebusima, lavirintima i zamkama koje nosi život. Efikasnost studiranja zavisi isključivo od želja i ambicija studenta, a svi zaposleni na Fakultetu, od Studentske službe do Dekana, imaju zajednički zadatak, da pomognemo studentima radeći ne umesto njih, već u njihovu korist, da stignu do diplome fakulteta i zvanja na smeru osnovnih studija koji su upisali.

U nedelji koja je već iza nas, profesor dr Milan Radosavljević, dekan Fakulteta za poslovne studije i pravo, sa dozom neskrivenog ponosa što stoji ispred još jedne generacije studenata uputio je reči dobrodošlice u našu kuću I naglasio da je ovo sada i njihova kuća. Svečana sala Fakulteta skoro da je bila mala da primi dvanaestu generaciju studenata, što je samo dokaz više da su naši studijski programi iz oblasti prava, ekonomije, bezbednosti, inženjerskog menadžment i Informacionih tehnologija akreditovani od strane Ministarstva za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj, atraktivni za studente.

Svim novoupisanim studentima Fakultet za poslovne studije i pravo i Fakultet za strateški i operativni menadžment žele uspeh u studiranju!