Prezentacija strateških projekata
17/05/2016
Naši profesori na međunarodnoj konferenciji u Skoplju
30/05/2016

Diplomiranim studentima dodeljene diplome na prigodnoj svečanosti

Studenti Fakulteta za poslovne studije i pravo i Fakulteta za strateški i operativni menadžment, koji se nalaze u sastavu Univerziteta “UNION-Nikola Tesla” iz Beograda, u subotu, 7.5.2016.godine, proslavili su važan događaj – završetak studija i dodelu diploma.

Ovaj dan je značajan za naš Univerzitet, za naše fakultete i naravno za naše studente. Bogatiji smo za novu generaciju mladih ljudi koji su završili osnovne i master akademske studije. Na svečanosti su bili prisutni iz Republike Srbije ali i iz zemalja u okruženju, pa je promocija poprimila značaj međunarodnog karaktera.

Nakon intoniranja studentske himne Gaudeamus igitur, sve prisutene, strudente, njihove roditelje, rođake i prijatelje, kao i ostale prisutene prigodnim pozdravnim govorom pozdravio je predstavnik Univerziteta “Union-Nikola Tesla” prof.dr Nebojša Zakić.

U nastavku ceremonije prisutnima se obratio prof. emiritus dr Života Radosavljević i u ime domaćina pozdravio sve prisutne. Biranim rečima ne skrivajući zadovoljstvo istakao je da mu je čast što stoji ispred ove uspešne generacije diplomaca. Uz nekoliko vrlo inspirativnih saveta, poželeo im je da uspeju na svom putu i izrazio nadu da će se neki od prisutnih odlučiti za nastavak svog školovanja, a to je možda i prilika da nastavimo da se ”družimo”, na master akademskim studijama, gde su im vrata naših fakulteta širom otvorena.

Nakon njegovog obraćanja upriličen je prigodan umetnički program.

Diplome studentima na osnovnim i master akademskim studijama uručili su dekan Fakulteta za poslovne studije i pravo prof. dr Milana Radosavljevića i dekan Falulteta za strateški i operativni menadžment prof. dr Maja Anđelković.

U nastavku ovog druženja u bašti fakulteta bio je organizovan prigodni koktel.

Video zapis sa svečane dodele diploma možete pogledati ovde.