Akreditacija studijskog programa MAS Inženjerstvo zaštite životne sredine!
21/04/2020
Održana Sedma međunarodna naučna konferencija ANTiM 2020
24/04/2020

7. Međunarodna naučna konferencija „ANTiM 2020.” u online okruženju

Sedma po redu međunarodna naučna konferencija Fakulteta za informacione tehnologije i inženjerstvo i Fakulteta za poslovne studije i pravo pod nazivom „Primena novih tehnologija u menadžmentu i ekonomiji – ANTiM 2020” će se održati u onlajn okruženju 24. aprila sa početkom u 11 časova.

Pandemija koju je izazvao virus COVID-19 je zahvatila svet na globalnom nivou, što sprečilo dolazak partnera fakulteta na još jedno druženje i razmenu naučnih informacija iz različitih oblasti koje obrađuje ova međunarodna konferencija. Ipak, Fakultet za informacione tehnologije i inženjerstvo je uspeo da prevaziđe probleme zabrane putovanja, odnosno zabrane kretanja, socijalnog distanciranja i drugih ograničenja i da ovu sedmu međunarodnu konferenciju organizuje uz potpunu primenu informatičko komunikacionih tehnologija. Za učešće na konferenciji se prijavilo preko 150 učesnika koji će se nalaziti u svojim zemljama i domovima odakle će slušati i učestvovati u radu.

Desetogodišnje iskustvo Fakulteta za informacione tehnologije i inženjerstvo, ukazuje i dokazuje da je moć tehnologije velika i da obrazovne ustanove koje školuju buduće informatičare i inženjere, podržane pravnom, bezbednosnom, ekonomskom i menadžment naukom i profesijom mogu da obezbede rad i u vanrednom stanju, kakvo je danas u Srbiji. Osnovna sintagma Fakulteta za vreme vanrednog stanja je:

„Mi ne prekidamo sa radom zahvaljujući našim akreditovanim programima za DLS i našem desetogodišnjem iskustvu”.

Naučni odbor ANTiM 2020 je pripremio zanimljiva predavanja na akutelene teme iz oblasti novih tehnologija u vremenu Covid-19 virusa i nakon toga. Predavači su priznati stručnjaci iz Amerike, Australije, Kine, EU i naše zamlje.

Link za praćenje naučnog skupa: https://global.gotomeeting.com/join/664187077

Dobro došli na Sedmu međunarodnu naučnu konferenciju ANTiM 2020 i u našu eSalu.